Eurest

Tohle mi před lety přišlo e-mailem jako kniha přání a stížností strávníků společnosti Eurestu. Nevím, jestli to je výmysl nebo skutečné stížnosti, ale dost jsme se u toho nasmáli. Pointa byla mimo jiné i v tom, že jsme v tom poznali firemní kantýnu.

  • Řada kolegů nám potvrdila náš dojem, že výběrové jídlo Katův šleh obsahovalo kromě masa pro psy i písek, který skřípal mezi zuby. Kdy už přestanete ke všemu servírovat UHO? Z vaší Univerzální Hnědé Omáčky je zle už i mouchám. Našel jsem v UHU jednu mouchu dočista mrtvou. Radši chcípla.
  • Uvítala bych, a vím, že nejsem sama, kdyby ve fazolovém guláši bylo méně uzeniny a více fazolí. Fazolový guláš se dá uvařit i bez točeného salámu, jehož pořizovací cena jistě není menší než u fazolí.
  • Dnešní polévka chutnala po špinavých hrncích a mycím prostředku, nebylo by lepší vodu po mytí nádobí vylít? Tu hnusnou kejdu si nechte. V guláši byla místo masa nějaká mletá náhražka, o které se zde diskutuje již několik měsíců. Co je to? Mleté maso pro psy a kočky? Proč není v guláši normální maso?
  • Včera jsem si vzala domů výběrové jídlo ? kuřecí stehno a bramborovou kaši. Stehno bylo u kosti tvrdé a bramborová kaše zkysla. Vylila jsem ji do WC.
  • A zase zdražujete. Hodláte-li snižovat náklady, zkuste apelovat na pokladní a kuchaře, aby méně kradli.
  • Dnes jsem si dala k obědu lečo s bramborem a místo leča jsem dostala mrkev s vajíčkem. Aspoň to nenazývejte lečem.
  • Vázičky na stolech pouze překážejí, umělé květiny v nich jsou špinavé. Filé bez chuti, segedín nesmírně kyselý, knedlíky na okrajích velmi okoralé. Z celého oběda byl nejlepší čaj. Výsledkem celého oběda jsou silné zdravotní potíže.
  • Včera jsem si dal buchtičky se šodó. Proč byly buchtičky připálené? Proč bylo šodó nazelenalé?
  • Zkuste občas udělat nějaké opravdové vegetariánské jídlo. Mikrovlnnou troubou špatně rozmrazená zeleninová směs z pytlíku NENÍ gratinovaná zelenina.
  • V pondělí jste servírovali stejný salát jako v pátek. Byl ale okoralejší a trochu i plesnivý. Nebyl to ten samý?
  • Bylo by možné při servírování jídla na talíř jej naservírovat tak, aby omáčka nekapala a nepřetékala přes okraj talíře? Co kdyby se příloha nedávala doprostřed talíře, ale na kraj? Pak by zbylo místo i na omáčku, takže by ji strávník neměl na tácu a oblečení.
  • Když je tác, není příbor, když je příbor, není ubrousek, když je ubrousek, není přítomna obsluha, když je přítomna obsluha, není talíř.
  • Nechtěli by jste udělat výjimku a mimořádně místo tý šlichty uvařit jídlo?
    Váš páteční guláš byl sice dobrý, ale poněkud nebezpečný. Doma jsem se po něm, s prominutím, posral
Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené se štítky , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.